KURUMSAL ETKİNLİKLER


Çalışanlarınızın hem giyimlerine, hem de iş ve sosyal iletişimlerine katkıda bulunmak üzere oluşturduğumuz atölye çatısını, firmanızın etkinlik ihtiyaçları ve katılımcı sayısı doğrultusunda kurgulayabiliyoruz. Katılımcılar hem workshopumuza, hem bu imkanı sağlayan kurumlarına tam puan veriyor! (4,75/5) 

Sunumu veya demo anlatımı takip eden kişisel ölçümlemeler sonrası, her katılımcı kendisine uygun renk paletine ve bedenine uygun kesimlere dair birebir hizmet almış oluyor. Hizmetimiz şahsi beğenilerimiz yerine, bilimsel ölçümlemelere dayanıyor.  

Farklılıkların eksiklik değil, güç olduğunu katılımcılarla keşfettiğimiz eğlenceli ve verimli bir etkinlik! 

1

Renk danışmanlığı 

Pigment dağılımı doğrultusunda kişiye özel "renk paleti"

2

Stil danışmanlığı 

Beden oranları doğrultusunda "dengeli kesimler"

3

Mizaci özellikler

İkisinin kesişim noktasında ise, iletişimin en belirleyici unsuru "mizaci özellikler". Katılımcıların, renkleri doğrultusunda mizaci özelliklerine değindiğimiz kısımlar hem matrak, hem de ekip içi iletişimi kuvvetlendirme açısından faydalı bir bakış sağlıyor.

info@renkvestil.com

© Copyright 2020 renkvestil
colourfit ve STYLEFit  know-how’ı ile hazırlanan hizmet paketleri isimleri, içeriği ve hizmet kurgusu, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun koruması altında olup, telif hakları uyarınca Oya Komar ve Zühre Gülhan Deveci'ye aittir. 

Built with Mobirise - Check it